Catch-22 Napisano Kwiecień 3, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 3, 2018 Witam To znowu ja i kolejny moj problem a mianowicei: Mam w oknie glownym 7 zwrotnic. Po nacisnieciu na kazda z nich pojawia mi sie okno Zwrotnica (ShowModal) z dostepnymi funkcjami np. plus, minus, utwierdzenie, rozprucie itd. Problem polega na zapamietaniu odpowienich ustawien dla kazdej zwrotnicy z osobna. Wiem ze Visual C++ wyglada to jakos tak: void COsahDlg::On7() {if(dyzur==1) { theApp.wynik=13; theApp.numer_zw = 6; ZwrotniceDlg dlgZwrotnica7; \ int res = dlgZwrotnica7.DoModal(); / to chyba jest najwazniejsze switch (theApp.wynik) Dzieki z gory i pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Kwiecień 18, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 18, 2018 Nie bardzo rozumiem co chcesz osiagnac. Mozesz troche jasniej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts