Patryk Napisano Grudzień 14, 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 14, 2023 Dzień dobry/Dobry wieczór! Ostatnio skończyłem tworzyć projekt na potrzeby mojego przyszłego portfolio, ale mam wrażenie, że coś nie gra. Nie potrafię jednoznacznie określić, co może być nie tak. Bardzo zależy mi na szczerej opinii i kilku poradach dotyczących tego, co mogę poprawić, co pasuje, a co raczej nie. Zdjęcie projektu w załączniku. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Grudzień 17, 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 17, 2023 Masz bardzo skondensowane wszystko, brak marginesów, nadźgane wszystko za bardzo w 1 miejscu. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Grudzień 18, 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 18, 2023 Produkt jest czarny i też mało wyraźny ma kontur na ciemnoniebieskim tle. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts