momento Napisano Styczeń 18, 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 18, 2023 Kojarzy ktoś może stronę, na której są podane poszczególne elementy, które wpływają na pozycjonowanie strony? Dodatkowo podane było tam procentowo, jaki wpływ mają dane elementy, na pozycjonowanie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Luty 7, 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 7, 2023 Poczytaj sobie moje przemyślenia na ten temat w artykule na https://www.secnews.pl/najlepsze-praktyki-optymalizacji-i-pozycjonowania-seo-w-2022-roku/ Procentowo nikt Ci na to nie odpowie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mborkowski Napisano Luty 9, 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 9, 2023 Sam wiesz że nikt nie jest pewny jaki % wpływ na wyniki mają dane działania. Faktem jest że duży procent i filary w SEO to linki, content i architektura strony. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Luty 12, 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 12, 2023 Czyli wszystko o czym napisałem, a tobie się nie chciało przeczytać i mi tu spamujesz reklamami agencji SEO, która mi to wytłumaczy? Idź spamować gdzie indziej. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniellese Napisano Kwiecień 25, 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 25, 2023 A czy ktoś orientuje sie czy linki nofolow wpływają na pozycjonowanie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Wójcik Napisano Kwiecień 26, 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 26, 2023 Oficjalnie nie wpływają, nieoficjalnie można się domyśleć, że posiadają jakąś minimalną wartość. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts