Jump to content

Maikeru

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Maikeru

  • Rank
    Newbie

Personal Information

  1. Witam, Mam dość duży problem z dodaniem danych do tabeli połączonej relacją z bazą Springa. Mianowicie samo dodawanie do tabeli działa bez zarzutu, tylko wtedy gdy nie wybieram niczego z Combo Boxa. Gdy już wybiorę dostaję taki oto komunikat: Mam świadomość, że to problem z linkiem i najprawdopodobniej z relacją, ale nie mam pojęcia jak ten problem rozwiązać. Moje modele wyglądają tak: http-cars.model.ts export class carStatus { id: number; name: string; } //carStatus.model.ts (TypeScript) export class carType { id: number; name: string; } //carType.model.ts (TypeScript) Aby bardziej zrozumieć problem podam jeszcze serwisy i komponent dodawania pojazdów(jeśli potrzeba więcej plików proszę pisać): add-dialog1.component.ts http-cars.service.ts car-status.service.ts (carType ma identyczny service tylko ze zmienionymi zmiennymi i nazwami) config.service.ts (wszystkie zawarte funkcje łączą się z linkiem pochodzącym z proxy.conf.json) No i na końcu jeszcze HTML: add-dialog1.component.html Jeśli ktoś ma pomysł dlaczego przy dodawaniu danych bez używania Combo boxa działa ze zarzutu, a jak wybieram coś z tych dwóch combo boxów(czy jednego z nich) to pojawia się powyższy błąd to proszę napiszcie w czym zrobiłem błąd i jak mogę go rozwiązać. Kumpel z którym robię i jest odpowiedzialny za Springa powiedział, ze z jego strony jest wszystko w porządku i jak on wysyła dane przez Postmana to mu wszystko działa, ale niestety w mojej w tych kolumnach w miejscu faktycznych danych wyświetlane jest [object object]. Poniżej jest przykład zapytania i tego co jest wyświetlane w tabeli. Z góry dzięki każdemu za pomoc, bo to już któreś z kolei forum i nikt nie był w stanie mi doradzić tak aby to zadziałało.
×
×
  • Create New...