Trail Napisano Listopad 21, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 21, 2019 Czesc mam problem z baza danych. Podczas ladowania sie biblioteki zaladowanej z serwera i wywala mi blad 1 C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 4.1\include\mysql.h:57, from main.cpp In file included from C:/Program Files/MySQL/MySQL Server 4.1/include/mysql.h:57, from main.cpp 155 C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 4.1\include\mysql_com.h `SOCKET' does not name a type 299 C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 4.1\include\mysql_com.h `SOCKET' was not declared in this scope 299 C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 4.1\include\mysql_com.h expected primary-expression before "const" 299 C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 4.1\include\mysql_com.h expected primary-expression before "unsigned" 299 C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 4.1\include\mysql_com.h expected primary-expression before "unsigned" 299 C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 4.1\include\mysql_com.h initializer expression list treated as compound expression C:\Dev-Cpp\project\Makefile.win [Build Error] [main.o] Error 1 Nie wiem co jest bo przeinstalowalem serwer i nie dziala :( Mozecie mi pomoc ??? Dzienki Piotrek Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trace Napisano Listopad 24, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 24, 2019 Może spróbuj pogrzebać trochę w tym pliku mysql_com.h i zobaczyć co jest przyczyną błędu? Ja w ten sposób odkryłem, że wypada definiować wersję internet explorera w programach pod windowsa :P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts