diabelek Napisano Czerwiec 26, 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 26, 2013 Mam problem z aplikacją na Windows Phone 8. Zakładam sytuację - korzystam z aplikacji, dzwoni telefon. Aplikacja się zamyka. Teraz jeśli przytrzymam strzałkę w lewo na telefonie to pojawią się otwarte aplikacje i mogę stamtąd wybrać działającą aplikację i wracam do stanu sprzed wyjścia z apki. Jest spoko. Jednak jeśli uruchomię aplikację klikając w ikonkę, to odpala się ona od nowa zamiast przywrócić poprzedni stan. Czy jest jakiś sposób, który w momencie gdy apka jest w pamięci przywróci ją, zamiast odpalać od nowa? Widziałem gdzieś o wykorzystaniu SuspensionManager (http://msdn.microsoft.com/pl-pl/library/windows/apps/hh986968.aspx#informacje_o_cyklu__ycia_aplikacji) ale wydaje mi się, że powinna być jakaś prostsza sprawa, skoro to działa poprzez wejście w działające aplikacje.... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebax Napisano Lipiec 3, 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano Lipiec 3, 2013 Generalnie to właśnie tak chce MS, aplikacja odpalana z menu startuje zawsze od nowa. Jak robisz back strzałą to jest wznawiana. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts