Knight Napisano Czerwiec 2, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 2, 2019 Wielki dzięki codeguy. Piasiu wyluzuj. Sorrrry. Faktycznie nie sprawdziłem artów, ale po prostu bardzo zależało mi na BARDZO szybkim rozwiązaniu problemu (tak to ujme) Więcej grzechów nie pamiętam. Żałuje (czy jak to leciało) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Czerwiec 2, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 2, 2019 Jestem wyluzowany (mam 4 dni wolnego 8) ) a zjechałem cie bo to jzu nie pierwszy raz tak sie zdarza. A ze padlo na ciebie to trudno - to tez sie zdaza Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surprise Napisano Czerwiec 3, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Czerwiec 3, 2019 Piasiu ma racje..na bank. Niby po co się trudzimy pisząc te arty - na stronie jest elegancko napisane o funkcjach do rejestru. Mało tego jest jeszcze plik umieszczony na ftp w którym znajdziesz przykłady. Przez własne szperanie i rozwiązywanie problemu więcej się nauczysz, choć czasami potrzebujemy na szybko i po prostu się nie chce - wiem coś o tym... pozdro :D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts