DevStart Blogi Napisano Październik 9, 2015 Zgłoś Napisano Październik 9, 2015 Jak pisałem wczoraj na FB, spotkanie autorskie w Krakowie jest już pewne i w trakcie organizacji. Odbędzie się ono 9 listopada podczas Sekurak Hacking Party - cyklicznych spotkań organizowanych przez jednego z partnerów książki - serwis Sekurak. Otwarta jest już rejestracja - wstęp jest darmowy, a sama rejestracja nieobowiązkowa (więc jeśli ktoś zapomni, to nie ma problemu); zachęcam natomiast do rejestracji - pozwoli nam to na oszacowanie jak duża sala jest potrzebna. W listopadzie odbędą się jeszcze dwa spotkania autorskie w innych miastach - (wstępnie) 6 listopada w Warszawie, oraz w drugiej połowie listopada we Wrocławiu; więcej informacji o nich wrzucę jak tylko będą w miarę pewne. Sekurak Hacking Party + spotkanie autorskie: Rejestracja: click Kiedy: 9 listopada, 17:45-20:45 Gdzie: Kraków, ... (dokładne miejsce podamy niedługo) Plan (wstępny): ■ Intro - Michał Sajdak ■ Prelekcja "Wybrane błędy zgłoszone w ramach Google Bug Bounty" - Michał Bentkowski ■ Prelekcja - Mateusz Jurczyk ■ Spotkanie autorskie z Gynvaelem Coldwindem, autorem książki "Zrozumieć Programowanie" ● Prelekcja "O książce, o programowaniu, o bezpieczeństwie" ● Sesja Q&A Chciałbym przy okazji podziękować za zaufanie osób, które kupiły „Zrozumieć Programowanie” w przedsprzedaży - zainteresowanie przekroczyło moje najśmielsze szacunki - dzięki! :) Przedsprzedaż jest nadal aktywna btw - więcej pisałem o tym w poprzednim poście. PS. Standardowo jestem spóźniony z nową serią podcastów, ale no worries, nic się nie zmieniło, nadal są planowane i niedługo się pojawią ;)Wyświetl pełny artykuł Cytuj
Recommended Posts