Surprise Napisano Kwiecień 23, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 23, 2019 I znowu problemik. Jak np. zarejestrować naciśnięcie klawisza, nie w oknie programu, ale podczas ogólnego korzystania użytkowanika z komputera (program pracuje w tle)...coś mi świta, że trzeba by było zrobić jakąś główną procedurkę, która działałaby cały czas, bez względu na to czy okno programu jest widoczne...(potem w WM_CHAR, oczywiście) Niech ktoś mi zapoda trochę kodu...plisss....:D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano Kwiecień 23, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 23, 2019 Oj nie czytasz artów na stronie, Pinolec będzie zły :D https://www.winapi.org/index.php?option=content&task=view&id=68&Itemid=30 A tak poważnie, to musisz założyć hooka na klawiaturę i umieścić go w dll-u. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surprise Napisano Kwiecień 24, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 24, 2019 Dzięki, własnie miałem się brać za czytanie tego arta...ale jakoś tak czasu nie było hehhe...DZIĘKI Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts