DevStart Blogi Napisano Październik 17, 2015 Zgłoś Napisano Październik 17, 2015 Drugie (chronologicznie pierwsze) z planowanych spotkań z czytelnikami odbędzie się w Warszawie 7 listopada 2015 (sobota). Rozpocznie się o godzinie w samo południe i potrwa od rozpoczęcia do zakończenia ;> (salę będziemy mieli do ~16:00). Tym razem rejestracja jest niestety obowiązkowa, co wynika z ograniczonej (murami) wielkości sali (FCFS). Utrudnienia są niefortunne, niemniej jednak jestem bardzo ciekaw tego spotkania - będzie to moje pierwsze spotkanie z czytelnikami z planowanych trzech (dwa dni później odbędzie się jedno w Krakowie, a trochę ponad tydzień później we Wrocławiu, choć to ostatnie cały czas wisi pomiędzy "planami" a "realizacją"). Zapraszam więc na spotkanie :) Spotkanie autorskie: Organizator: PWN (dzięki!) Rejestracja: click (RSVP, FCFS) Kiedy: 7 listopada, 12:00-16:00 (godzina zakończenia jest czysto orientacyjna) Gdzie: Warszawa, ... (dokładne miejsce podamy niedługo) Plan (wstępny): ■ Prelekcja autora (moja) o książce i o programowaniu - 45 min ■ Przerwa na herbatę/kawę i poczęstunek - 15-30 min ■ Sesja Q&A - do zakończenia Do zobaczenia w Warszawie! P.S. Wrzuciłem na YT krótki podcast o książce - m.in. powiedziałem po kilka słów o tym co można znaleźć w każdym rozdziale. Następny planowany podcast będzie techniczny - yay!.Wyświetl pełny artykuł Cytuj
Recommended Posts