DevStart Blogi Napisano Październik 22, 2015 Zgłoś Napisano Październik 22, 2015 Zgodnie z przewidywaniami, o których pisałem na FB kilka dni temu, pierwotny (już raz rozszerzony) nakład mojej książki rozszedł się w całości (na marginesie: WOW - dzięki za zaufanie!). Mój wydawca od razu umówił dodruk w drukarni, natomiast chwilę to potrwa i kolejny nakład będzie gotowy dopiero w drugiej połowie listopada. A więc wysyłka egzemplarzy zamówionych od mniej więcej dnia wczorajszego nastąpi dopiero po ich wydrukowaniu - za opóźnienia bardzo przepraszamy. Z uwagi na to książka będzie niedostępna w przedsprzedaży od dzisiaj do poniedziałku. W poniedziałek sprzedaż (w tym ostatni dzień przedsprzedaży - w końcu we wtorek premiera ;>) ruszy ponownie, właśnie tych egzemplarzy, które będą drukowane w listopadzie. Raz jeszcze przepraszam za problem (choć od strony autora - it's a good problem to have). P.S. Pojawiło się nagranie z mojej prelekcji z PyConPl'15 sprzed tygodnia.Wyświetl pełny artykuł Cytuj
Recommended Posts