Gering Napisano Luty 17, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 17, 2019 To znowu ja , niestety Przed chwileczką ściągnołem Dev C++ w wersji 4.9.8.0 i właczam jest ok . Pisze sobie program i gdy chce skompilowac pojawia sie błąd o tesci unable to run program file.[ . Myslałem ze ja cos zle robie wiec odpaliłem Dev'a jeszcze raz i próbowałm skompilowac domyslny program , jaki sie po pokazuje po wybraniu projektu pod windows . Ale nadale jest ten bład . Jak zrobie format systemu i zaraz zainstaluje Dev' a to czasami jest ok a czasami nawet po czystym foramacie nie chce ruszyc . Z góry dziekuje za pomoc Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juju Napisano Luty 18, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 18, 2019 Hehe. Ja tez mam dziwny problem z devem: kompilujac podstawowy programik (samo okno) okna mi nie czysci i sa tam pozostalosci po devie. Oczywiscie jak kompiluje w bcb 6.0 (oczywiscie personal ) to jest wszystko ok Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bite Napisano Luty 21, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 21, 2019 apropos okna SEDEFA to prawdopodobnie...prawdopodobnie gdyż nie widać kodu kawałka...prawdopodobnie źle są ustawoine parametry..chyba klasa okna i wtedy DEv-cpp tak właśnie kompiluje.... przynajmniej mi tak robił gdy przeprowadzałem różnego rodzaju testy... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Luty 21, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 21, 2019 Ludzie to nie korzystajcie z Deva tylko np z tego https://www.parinya.ca/ Interfejs prawie taki sam jak w VC++6 i wszystko dziala na kopilatorze gcc. Niestety juz chyba nie jest rozwijany. Innym programikiem jest ten https://visual-mingw.sourceforge.net/ i ten chyba jest rozwijany ;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts