Fragment Napisano Luty 14, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 14, 2019 Czy jest jakiś sposób dodania własnego przycisku do okna głównego property sheet-a ? Próbowałem zrobić to za pomocą CreateWindow() w funkcji callback property sheet-a, ale miałem problemy z kolejnością przechodzenia za pomocą klawisza Tab. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragment Napisano Luty 22, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 22, 2019 Już wiem. Po wielu trudach sam doszedłem do tego jak to zrobić. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Luty 22, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 22, 2019 Przyklejony topic "Przeczytaj zanim coś napiszesz" oznacza ze nalezy go przynajmnije raz przeczytac zanim sie cos napisze wiec prosze o przeczytanie punktu trzeciego: https://devstart.pl/temat/5100-przeczytaj-zanim-cos-napiszesz/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts