Juju Napisano Luty 13, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 13, 2019 Witam! Uczac sie winApi z książki "Programowanie windows" by Ch. Petzold (chyba większość z Was ją czytała :!: ) i oglądając pare kursów z netu chciałby się wywiedzieć jak dużo nowości wprowadzono przy okazji win me/2000/xp/2003 Serv. Ponieważ (tak myślę) nowsze funkcje lepiej rozwiązują niektóre problemy, a "Programowanie windows" jest dość stare (ma 6 lat) gdzie można rozszerzyć swoją wiedzę (poza oczywiście msdn.microsoft.com). pzdr sedef Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Luty 13, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 13, 2019 Jak kupowalem ta ksiazke petzolda to byla tez dostepna nowsza wersja tej ksiazki "Programowanie Windows 2000" ale chyba juz innego autora - wiec wystarczy poszukac po ksiegarniach. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juju Napisano Luty 13, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 13, 2019 Piasiu, ale ta książka napewno nie opisuje win xp p.s. czy warto sciagac platform sdk ze strony microsoftu? jak to wygląda i czy potrzebny jeszt visual studio? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano Luty 13, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 13, 2019 Platform sdk to help do winapi(to samo co win32.hlp) i najnowsze nagłowki i bibloteki dla visula, ale jak masz nową wersję kompilatora to ci to nie potrzebne. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juju Napisano Luty 13, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 13, 2019 Ja nie mam visuala wogóle, robie w bcb 6.0 personal Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano Luty 13, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 13, 2019 No to sdk ci nie potrzebne ;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juju Napisano Luty 14, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 14, 2019 A skad mozna zassac ten pliczek? Mam jakis win32.hlp ale wersja jest dost stara, a gdzie najnowsza? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts