Crypto Napisano Luty 8, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 8, 2019 Niedawno zaczałem przeszukiwać internet w poszukiwaniu jakiej wskazówki, tutorialu itp. jak odtworzyć plik flasha (*.swf) w grze lub programie napisanym w visaul basic c++ 6.0. Znalazłem jedną kontrolkę w internecie (znalazłem ich więcej, ale po ostatnim formacie zachowała mi się tylko jedna). Nie wiem jak ja umieścic w programie tak aby mogła wyświetlac pliki *.swf. Moze mi ktos pomóc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Luty 8, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 8, 2019 A wiesz o tym, ze notatnik zamienia bajty zerowe na spacje. Wiec jaki sens bylo zamsmiecac post? Wywal z tego postu te zbedne bajty. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crypto Napisano Luty 8, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 8, 2019 Sorry, ale czasami jak skopiujesz dany plik (chodzi mi o jakis taki z kodem do gry, albo czyms takim) i wkleisz go w innym notatniku np. wysylajac e-mailem to wszytsko zostanie skopiowane identycznie. Szukałem po internecie i znalazłem jedna kontrolke o podobnej nazwie, ale watpie aby to była ta: (tym razem mam url....) https://www.vbworld.piwko.pl/pliki/flashocx.zip Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Luty 8, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 8, 2019 A zobacz czy nie masz tego w katalogu systemowym i dalej w podkatalogu Macromed\Flash? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crypto Napisano Luty 9, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 9, 2019 W porównaniu z tym co umieściłem wyżej, to jest cos innego. Ale naprowadzi mnie ktos jak uzyc flasha w programie...?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts