Dante Napisano Styczeń 21, 2019 Autor Zgłoś Napisano Styczeń 21, 2019 Tworze sobie nowy projekt oparty o dialoga (VC++ 6) i moje pytanie brzmi: Co zrobić aby naciśnięcie klawisza enter nie zamykało programu? Cytuj
Zyziu Napisano Styczeń 21, 2019 Zgłoś Napisano Styczeń 21, 2019 Hmm, nie pisalem dawno nic dla windy a tym bardziej w vc, wiec jezeli gadam glupoty to mnie niech ktos poprawi, ale z tego co pamietam w wlasciwosciach dialoga bylo cos takiego jak "Want Return"...... Cytuj
Dante Napisano Styczeń 21, 2019 Autor Zgłoś Napisano Styczeń 21, 2019 niestety nie ma takiej opcji... :( Cytuj
Habit Napisano Styczeń 21, 2019 Zgłoś Napisano Styczeń 21, 2019 ale problem. Daj niewidoczny button i kieruj do niego focus non stoper, albo poprostu w WM_KEYDOWN dialoga daj kod, ktory nie pozwoli na zamkniecie . Cytuj
Dante Napisano Styczeń 21, 2019 Autor Zgłoś Napisano Styczeń 21, 2019 Pierwszy sposób odpada, bo ja chce focusa gdzie indziej, a w drugim przypadku nie wiem jaki kod nie pozwoliłby na zamknięcie. Bo nawet jeśli obsłuży WM_KEYDOWN to później zamyka program. Cytuj
Dante Napisano Styczeń 21, 2019 Autor Zgłoś Napisano Styczeń 21, 2019 już znalazłem, dzięki wszystkim za pomoc. Dla zaineteresowanych -> https://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q122489 Cytuj
Recommended Posts