Dante Napisano Styczeń 21, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 21, 2019 Tworze sobie nowy projekt oparty o dialoga (VC++ 6) i moje pytanie brzmi: Co zrobić aby naciśnięcie klawisza enter nie zamykało programu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano Styczeń 21, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 21, 2019 Hmm, nie pisalem dawno nic dla windy a tym bardziej w vc, wiec jezeli gadam glupoty to mnie niech ktos poprawi, ale z tego co pamietam w wlasciwosciach dialoga bylo cos takiego jak "Want Return"...... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante Napisano Styczeń 21, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 21, 2019 niestety nie ma takiej opcji... :( Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habit Napisano Styczeń 21, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 21, 2019 ale problem. Daj niewidoczny button i kieruj do niego focus non stoper, albo poprostu w WM_KEYDOWN dialoga daj kod, ktory nie pozwoli na zamkniecie . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante Napisano Styczeń 21, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 21, 2019 Pierwszy sposób odpada, bo ja chce focusa gdzie indziej, a w drugim przypadku nie wiem jaki kod nie pozwoliłby na zamknięcie. Bo nawet jeśli obsłuży WM_KEYDOWN to później zamyka program. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante Napisano Styczeń 21, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 21, 2019 już znalazłem, dzięki wszystkim za pomoc. Dla zaineteresowanych -> https://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q122489 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts