Smog Napisano Styczeń 14, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 14, 2019 Witam! Mam mały problem...otóż, załóżmy że mam w kontrolce edit ciąg znaków, np: "WinApi", i chodzi mi o to, żeby "rozdzielić" ten tekst, tzn. aby każda literka była w osobnym elemencie tablicy. Z góry dziękuję :D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Styczeń 14, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 14, 2019 Nie wiem czy dobrze zrozumialem ale przeciez jak wyciagasz tekst do tablicy typu char to masz juz wszystko w tablicy. Jak zle zrozumialem to moze postarasz sie blizej wyjasnic co chcesz osiagnac to cos poradzimy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smog Napisano Styczeń 14, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 14, 2019 o jej...!!! Faktycznie!!! :o Hehe...śmiać się mi chce:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts