Paragon Napisano Grudzień 13, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 13, 2018 Napisałem programik do oszukiwania w pasjansie pająku :) Działa on tak, ze zmienia wartość odpowiedniego klucza w rejestrze, przez co uzyskujemy np. lepsze statystyki w grze. Mam jednak pewien problem. Polega on na tym, ze program działa tylko u mnie. Na kazdym innym kompie, na którym go testowałem była inna ścieżka do tego klucza, którego wartość trzeba zmienić. W związku z tym mam pytanie - czy istnieje jakiś sposób, żeby program sam odnajdywał ten klucz? Jeśli tak to bardzo proszę o pomoc. Jakiś kod, lub linki, gdzie jest to wytłumaczone będą mile widziane. Pozdrawiam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Grudzień 15, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 15, 2018 Napisz jaki to klucz - sciezke. Moze gdzies w ustawieniach gra sobie zapisuje ten klucz. Moze generuje sobie unikalny przy instalacji. Poszperaj w rejestrze. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts