Law Napisano Grudzień 6, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 6, 2018 Mam sobie taką procedurę procedure Start(Name:PChar); potem tworzę okno CreateWindow('Klasa', Name, blablabla....); i tu się robi problem, program zawiesza się, a kiedy robię tak CreateWindow('Klasa', 'Nazwa', blablabla....); to działa. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Grudzień 7, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 7, 2018 mam rozumiec ze wewnatrz procedury Start masz wywloanie procedury CreateWindow?? Zreszta to chyba i tak nie ma znaczenia no i nie widze powodu dla ktorego ma sie wieszac program. Pokaz wiecej kodu to moze na cos wpadne :/ ps Moze zaraz sie tu pojawi specjalista od Delphi i on mzoe ci pomoze szybciej :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Grudzień 7, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 7, 2018 Nawet specjalista od delphi nic nie pomoze, bo tak troche jak pokazales to wydaje sie dobrze. Musial bys pokazac jak wywolujesz ta funkcje i ta funkcja musiala by byc pokazana w calej okazalosci. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Law Napisano Grudzień 7, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 7, 2018 poradziłem sobie z tym już. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts