Web Napisano Listopad 22, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 22, 2018 Mysql++ = mysql w c++ :] Mam mianowicie jeden problem:P. Nie moge podpiac bibliotek oraz inclodow do komplikatora tak aby sie wszystko ladnie komlikowalo :[ Mozecie pomoc ??? Uzywam Microsoft Visual C++ 6. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Listopad 23, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 23, 2018 Najlepiej wrzuc sobie pliki do katalogów odpowiednio Lib i Include. Pozniej w opcjach projektu dopisujesz sobie *.lib i powinno sie wszystko kompilować. Dawno sie w to bawilem ale mi dzialalo :) Jak nie bedzie z tym problem to daj jeszcze znac. pozdro Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Web Napisano Listopad 25, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 25, 2018 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Listopad 25, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 25, 2018 Z tego co widze to problem jest z STL. Sciagnij sobie najnowsza wersje STL - zagogluj napewno znajdziesz i mysle, ze bedzie lepiej. Musze sie jednak przyznac, ze tez mialem duze problemy z STL w VC6. pozdro Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Web Napisano Listopad 27, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 27, 2018 Bym byl wdzieczny jakbys podal mi linka do tego bo tylko komplikator przestal mi dzialac :(. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts