Web Napisano Listopad 22, 2018 Autor Zgłoś Napisano Listopad 22, 2018 Mysql++ = mysql w c++ :] Mam mianowicie jeden problem:P. Nie moge podpiac bibliotek oraz inclodow do komplikatora tak aby sie wszystko ladnie komlikowalo :[ Mozecie pomoc ??? Uzywam Microsoft Visual C++ 6. Cytuj
Complex Napisano Listopad 23, 2018 Zgłoś Napisano Listopad 23, 2018 Najlepiej wrzuc sobie pliki do katalogów odpowiednio Lib i Include. Pozniej w opcjach projektu dopisujesz sobie *.lib i powinno sie wszystko kompilować. Dawno sie w to bawilem ale mi dzialalo :) Jak nie bedzie z tym problem to daj jeszcze znac. pozdro Cytuj
Complex Napisano Listopad 25, 2018 Zgłoś Napisano Listopad 25, 2018 Z tego co widze to problem jest z STL. Sciagnij sobie najnowsza wersje STL - zagogluj napewno znajdziesz i mysle, ze bedzie lepiej. Musze sie jednak przyznac, ze tez mialem duze problemy z STL w VC6. pozdro Cytuj
Web Napisano Listopad 27, 2018 Autor Zgłoś Napisano Listopad 27, 2018 Bym byl wdzieczny jakbys podal mi linka do tego bo tylko komplikator przestal mi dzialac :(. Cytuj
Recommended Posts