Absence Napisano Listopad 11, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 11, 2018 witam! pytanie jak w temacie? poterzebuje sprawdzić z jakiego katalogu dokłądnie został odpalony program zeby potem doczytac dane z podkatalogu? jak to zrobic? pozdrawiam ketonal Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Listopad 11, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 11, 2018 GetModuleFileName A tak na marginesie zanim zadasz pytanie to poszukaj. Juz na taki temat odpwiadalem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Absence Napisano Listopad 11, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 11, 2018 Eloł! po pierwsze sorki ale bardoz mi sie spieszyło bo termin pracy mnie goni.. nie miałem czasu na przekopywanie formum. po drugie chwile po tym jak to napisałem mnie olsniło i znalazłem cos innego : GetCurrentDirectory(512,(LPTSTR)CurrentDir); sorki i pozdro:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Listopad 12, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 12, 2018 Jeszcze raz napisze. GetCurrentDirectory nie musi zwracac katalogu, w ktorym akorat uruchomiles swoj program!!!!!!! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts