Lightning Napisano Październik 29, 2018 Autor Zgłoś Napisano Październik 29, 2018 Witam Moje zapytanie dotyczy sposobow umieszczania swojego programu w menu podrecznym (PKM na pliku) lub na liscie 'Wyslij do' ... Gdyby ktos mogl podac mi informacje w jaki sposob sie tam 'dostac' oraz jak odczytac dane kliknietego pliku to bylbym wdzieczny ... Z gory dziekuje Pozdrawiam Cytuj
Lightning Napisano Październik 29, 2018 Autor Zgłoś Napisano Październik 29, 2018 Przepraszam za dubla tej wiadomosci - mialem chwilowe problemy z kompem ... Cytuj
Complex Napisano Październik 29, 2018 Zgłoś Napisano Październik 29, 2018 Poszukaj na dysku katalogu SendTo w roznych windowsach znajduje sie w roznych miejscach. U mnie w XP jest w katalogu profilu uzytkownika. Co do dodawania innych polecen do menu to zapewne jest to gdzies w rejestrze. Popatrz jak są porobione inne polecenia w rejestrze. powodzenia Cytuj
Lightning Napisano Październik 29, 2018 Autor Zgłoś Napisano Październik 29, 2018 Dzieki za drogowskaz ... znalazlem rozwiazanie (dosc prymitywne, ale jednak) Tak jak mowiles - folder SendTo. W WinXP jest to (u mnie) C:\Documents and Settings\[uzytkownik]\SendTo ... jest ukryty Dodalem tam skrot do programu, ktory jako parametr przyjmuje sciezke do pliku i nic wiecej. Dzialalo jak nalezy. Ale nie recze, ze jest to dobre w 100% ... chcialem sie tylko podzielic tym co sam zaobserwowalem ... nie wglebialem sie w to. Cytuj
Recommended Posts