Lightning Napisano Październik 29, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 29, 2018 Witam Moje zapytanie dotyczy sposobow umieszczania swojego programu w menu podrecznym (PKM na pliku) lub na liscie 'Wyslij do' ... Gdyby ktos mogl podac mi informacje w jaki sposob sie tam 'dostac' oraz jak odczytac dane kliknietego pliku to bylbym wdzieczny ... Z gory dziekuje Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Październik 29, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 29, 2018 Przepraszam za dubla tej wiadomosci - mialem chwilowe problemy z kompem ... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Październik 29, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 29, 2018 Poszukaj na dysku katalogu SendTo w roznych windowsach znajduje sie w roznych miejscach. U mnie w XP jest w katalogu profilu uzytkownika. Co do dodawania innych polecen do menu to zapewne jest to gdzies w rejestrze. Popatrz jak są porobione inne polecenia w rejestrze. powodzenia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Październik 29, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 29, 2018 Dzieki za drogowskaz ... znalazlem rozwiazanie (dosc prymitywne, ale jednak) Tak jak mowiles - folder SendTo. W WinXP jest to (u mnie) C:\Documents and Settings\[uzytkownik]\SendTo ... jest ukryty Dodalem tam skrot do programu, ktory jako parametr przyjmuje sciezke do pliku i nic wiecej. Dzialalo jak nalezy. Ale nie recze, ze jest to dobre w 100% ... chcialem sie tylko podzielic tym co sam zaobserwowalem ... nie wglebialem sie w to. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts