Specter Napisano Październik 25, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 25, 2018 Mam pytanie czy jest chetny :D do opisania mi co do technologia .NET i co to framework tak w paru wiejskich prostych slowach? :) A glownie posta dalem do osob ktore programuja pod .NET mam kompilator VisualC++ .NET stworzylem prjket .NET dodalem jakies komponenty np Button Edit itp i po build (kompilacji) nie wlacza sie tylko debuguje z bledami a przecierz VC++ powiniene po dodaniu komponentu gdzies go tamzainicjowac, zadeklarowac ladnie opisac itp... i nie wiem czy to robi dokladnie bo jesli nic nie dalem z (moich pomyslow np. w OnButton1Click) tylko jest czyste zrodlo by Microsft VC++ .NET i po wlaczeniu / uruchomieniu exeka ejst blad :( Wie ktos czy trzeba cos dopisac? zadeklarowac dodac by to dzialalo? Czy moze wina windowsa? tutaj adres screena bledu wyskakujacego (bez dubbugera): https://www.czakol.prv.pl/net.jpg Jesli czegos nie rozumiecie z tego co napisalem a mozliwe :) piszcie napisze tyle razy az kazdy zrozumie :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prochor Napisano Listopad 9, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 9, 2018 Not Found The requested URL /~czakol/net.jpg was not found on this server. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.26 Server at amiga.afraid.org Port 80 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Specter Napisano Listopad 9, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 9, 2018 https://czakolko.w.interia.pl/bla.jpg jest ten blad. Blad wyskakuje gdy uruchamiam exe lub jesli mam wlaczony VsiaulC++ to debuguje mi ten plik gdzie on bledow (moihc nie ma) gdyz nic nie dodalem z wlasnego zrodla jedynjie co dodalem to gole komponenty ktore powinny dzialac :/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts