Aspect Napisano Październik 19, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 19, 2018 Czakol napisał: int main(int argc, char *argv[], char *envp[]) jakos tak?? Dokładnie tak. Nie rozumiem po co ten post był. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Specter Napisano Październik 19, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 19, 2018 No bo lubie duzo postow pisac widocznie :D Wole napisac i sie upewnic bo nie zawsze musi byc dobrze ;] nawet jesli wiem dobrze, to lepiej upewnic sie :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prochor Napisano Październik 22, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 22, 2018 Zawsze mozesz sprawdzic jak ci to dziala, zanim napiszesz posta :P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Specter Napisano Październik 23, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 23, 2018 dzialac to dziala ;]] ale chodzilo o to czy jest to nazwa prawdziwa jagby ogolnie przyjeta dla wszytkich (ksiazkowo) bo jak dam int main(int asd, to samo jhak int main(int argc, ;]] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspect Napisano Październik 23, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 23, 2018 W takim razie moja odpowiedź była na inne pytanie . Wiem, że to troche leci w próżnię ;-), ale trudno: Zmenne nie nazywa się tak żeby było jak w książkach, tylko tak żeby Ci było łatwo na pierwszy rzut oka powiedzieć, co dana zmienna przechowuje. Dla programu ważniejszy od nazwy zmiennej jest jej typ. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Specter Napisano Październik 23, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 23, 2018 nom wiem ;] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prochor Napisano Październik 23, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 23, 2018 Takie zboczenie z winmain ?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Specter Napisano Październik 23, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 23, 2018 nie raczej nie :P bo WinApi dopiero mi toruje droge i buduje wiele ciezkich zakretow :D prawie tego nie jarze (winapi) do tego stopnia ze robie bledy nie logiczne z samym czystym C++ :D typu deklaracji naprzyklad czy innych bo ostanio probowalem dodac okno dialogowe z kursu tu na stronie to wszytko nie wiem gdzie dodalem i nadal nie wiem gdzie dodac :P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts