Quad Napisano Październik 6, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 6, 2018 Chodzi mi o ikonkę Tray programu. Robię wszystko zgodnie z opisem w artykule na winapi.org, ale niechce mi to działać... Ikonka po najechaniu na nią myszką znika. Chcialem pobrać przykad do artykułu (bo kiedyś chyba można było), ale teraz, odkąd jest nowy lay, nie mogę znaleźć nigdzie linku. Więc czy ktoś mógłby podać link do jakiegoś przykładu dotyczącego użycia ikonki tray? (chodzi o wersję z C++ i WinAPI oczywiście). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Październik 6, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 6, 2018 to moj jakis programik nie dokonczony - zawiera duzo nie potrzebnych rzeczy ale ikonka w trayu dziala dobrze ;) https://65.75.165.120/~cteam/dzwon.zip Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspect Napisano Październik 6, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 6, 2018 Wszystkie przykłady do lekcji są teraz na FTP (serwer: winapi.org login: anonymous). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quad Napisano Październik 7, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 7, 2018 Dzięki chłopaki (oba) . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts