Griffin Napisano Październik 2, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 2, 2018 W jaki sposob polaczyc sie (dialup) z numerem telefonicznym, ktory znajduje sie w polaczeniach sieciowych? Chcialbym napisac program, ktory wznawia polaczenie z neostrada, jezeli ta sie rozlaczy, jednakze nie wiem, w jaki sposob zmusisc system do wybrania numeru. Ma ktos jakies pomysly? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Październik 2, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 2, 2018 Postaram sie dzisiaj jeszcze poszukać. Pewnie wiesz i wiele Ci to nie pomoze, ze funkcje zajmujace sie telefonia zaczynaja sie na Ras. Napewno RasHangUp() rozłącza. Pozniej poszukam na msdn. Jak bys znalazł wczesniej to daj znać. pozdro Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano Październik 2, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 2, 2018 Ja nie mam neo, ale czy tego nie można ustawić po prostu we właściwościach połączenia? :D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Griffin Napisano Październik 3, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 3, 2018 Mozna, ale to nie zawsze dziala (uwierz mi). Poza tym program ma miec tez killka innych funkcji. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Październik 3, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 3, 2018 Zreknij https://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/rras/rras/rasdial.asp Tam znajdziesz to co Cie interesuje. Poszperaj tam wiecej to znajdziesz przykładziki. powodzenia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Griffin Napisano Październik 3, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 3, 2018 Dzieki. Zabieram sei do pracy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts