Vestige Napisano Październik 2, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 2, 2018 Visual C++ 6.0 Jak Importowac okno dialogowe z innego (mojego) programu ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Październik 2, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 2, 2018 Rozwin troche pytanie bo nie bardzo wiem o co chodzi. Opisz skad chcesz importowac i do czego to Ci bedzie potrzebne wtedy łatwiej bedzie zrozumiec o co chodzi. pozdro Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano Październik 2, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 2, 2018 Chodzi chyba o to że stworzył okno w jednym projekcie i chce przenieść do innego. Tak łatwo chyba się tego nie zrobi. Można przekopiować to co jest w pliku *.rc i w resource.h, ale wątpie żeby zgadzały się #define-y i ID kontrolek. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Październik 2, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 2, 2018 Wedlug mnie spokojnie mozesz skopiowal rc i h i wszystko bedzie okej. Bo ID kontrolek jest zapisane w rc a define jest w h wiec wszystko ejst razem. Nie widze ttuaj problemu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts