Lord Napisano Wrzesień 22, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 22, 2018 Jak uniemozliwic zmiane rozmiaru okna ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prochor Napisano Wrzesień 22, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 22, 2018 W CreateWindow() trzecia opcja odpowiada za style, musisz znalezc taki, ktory ci odpowiada i ktory nie ma resize, np. WS_SYSMENU Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Napisano Wrzesień 22, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 22, 2018 No wlasnie mam troche kaszaniastego helpa do API ale wiedzialem ze na to jest jakis styl odpowiedni.BTW ma ktos dobrego helpa ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prochor Napisano Wrzesień 22, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 22, 2018 Ja mam dobrego helpa wbudowanego w VC++ 6 :) A na MSDN'ie szukales?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspect Napisano Wrzesień 22, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 22, 2018 WS_OVERLAPPED|WS_CAPTION|WS_SYSMENU|WS_MINIMIZEBOX|WS_MAXIMIZEBOX Ta mieszanka stylów daje standardowe okienko bez możliwości zmiany rozmiaru. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts