Lord Napisano Wrzesień 5, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 5, 2018 Czesc.Mam taki problem z kontrolkami.Zadeklarowalem sobie 3 kontrolki:button i dwa statici w takiej wlasnie kolejnosci.Dlaczego przy kazdym odwolaniu z pomoca SendDlgItemText odwoluje mi sie tylko do pierwszego czyli buttona mimo ze ID kontrolki daje od Statica ?Jak wyrzucilem buttona to odwolywal mi sie tylko do 1 statica a wiec zawsze bierze sie sobie ID od pierwszej zadeklarowanej kotrolki.Czemu ?W BCW3.1 dziala normalnie a tutaj jakies czary(wlasnie sie przesiadlem na Dev-C+++).Z gory dzieki za pomoc.Czesc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Napisano Wrzesień 5, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 5, 2018 Dobra ludziki juz sobie poradzilem.A wszystko przez to ze chcialem sobie uporzadkowac kod.Wstyd sie nawet przyznac w czym byl problem :D.Pozdrowka. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Wrzesień 5, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Wrzesień 5, 2018 Rzuc kawalek kodu jak deklarujesz te kontrolki i jak sie do nich odwolujesz oraz zmienne gdzie przechowujesz dane o kontrolkach. Kazdy kompilator ma swoje "standardy" dotyczace jezyka C/C++ wiec to ze nie dziala, a powinno to nic dziwnego :P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts