Prima Donna Napisano Sierpień 25, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 25, 2018 Witam. Prosze o bardzo szybka odpowiedz! Potrzebuje funkcje chowajacą kursor myszki i oczywiscie pokazujacą ja. Nie wiem czy jest taka funkcja, czy musze ja po prostu przeniesc w ktorys rog ekranu, aby byla nie widoczna, ale to troche amatorsko ;) Z gory dziekuje. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generał Napisano Sierpień 25, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 25, 2018 ShowCursor(TRUE); lub ShowCursor(FALSE); Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prima Donna Napisano Sierpień 25, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 25, 2018 no rzeczywiscie to dziala, ale chowa kursor tylko na obszarze okna wywujacego ta funkcje...a jakas globalna ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts