Duckling Napisano Sierpień 14, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 14, 2018 https://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/shellcc/platform/shell/reference/ifaces/ishelllink/ishelllink.asp nie chce mi sie u siebie sprawdzac ale na dole masz napisane co trzeba dolaczyc zeby to poszlo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quad Napisano Sierpień 15, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 15, 2018 Dzięki popaki, pomocy aż nadto :D (pomógł mi kod pinolca) Może jestem zbyt prostoduszny, ale radziłybym jeśli skrót ma się pojawić w takim celu jak to w większości programów użyć jakiegoś gotowego progarmiku do robienia instalaków. Dobre są te prgramy. Ale może piszesz swojego własnego InstallMakera Nie, nie robię InstallMakera . To do mojego programu Fast Ram Clean. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Sierpień 15, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 15, 2018 Salwadore napisał: Jaki plik nagłówkowy należy dodać do projektu? Próbowałem shobjidl.h, ale kompilator nie rozpoznaje IID_IShellLink i CLSID_ShellLink. Ja tez dodoalem ten plik H i nie mam takowego - mimo ze MSDNie psize ze tzreba go dolaczyc Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generał Napisano Sierpień 16, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 16, 2018 Ten plik(shlobjdl.h) jest dodawany przy aktualizacji plików nagłówkowych w Visualu...w 6.0 jest starsza jego wersja shlobj.h. Dlatego trzeba by zaobatrzyć się w najnowsze pliki nagłókowe i lib'y... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Sierpień 16, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 16, 2018 A mozesz napsiac mniewiecej skad sciaganc ta aktualizacje plików. Bo nie umie tego znaleźć na microsoft.com. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generał Napisano Sierpień 16, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 16, 2018 Platform SDK Rozmiar: 342 MB ale warto... Uwaga: Link otwierać pod IE..bo tylko tam widać linki do ściągnięcia.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Sierpień 16, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 16, 2018 No super. Najgorzej za jakies 2 godziny bede jzu to mial - akurat tyle mi brakowalo MB zeby nagrac CD. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts