Duckling Napisano Lipiec 31, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Lipiec 31, 2018 aa jeszcze mi sie przypomnial pewien polski paker FSG dostepny tu: https://www.xtreeme.prv.pl/ ale to tylko do malych exekow - ponizej kilkudziesieciu KB - przy wiekszych programach wygrywa UPX wada tego FSG jest tez to ze nie pakuje DLL, co potrafi UPX Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspect Napisano Lipiec 31, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Lipiec 31, 2018 mistyk9001 napisał: odczyt z dysku jest bardzo wolny w porownaniu z czasem jaki potrzeba na zdekodowanie tego pliku - i to caly mechanizm Faktycznie - o tym zupełnie nie pomyślałem. Chyba na poważnie zainteresuję się tym UPXem, bo widać, że ma same korzyści. 8) Dzieki za wyjaśnienie! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Specter Napisano Lipiec 31, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Lipiec 31, 2018 Ja tez dziekuje za wyjaśnienie. Nawet nie wiedziałem, że są pekare, które pakuja tak, że można z nich uruchomić program .exe . Zna ktoś może stronke ze źródłem ;] albo nawet plikiem wykonywalnym .exe pakera UPX? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Lipiec 31, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Lipiec 31, 2018 najlepszym sposobem jest wejść na www.google.pl i wpisać w polu edycyjnym UPX i nacisnac guzik [Szukaj] i napewno coś znajdziesz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts