Nemo Napisano Lipiec 25, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Lipiec 25, 2018 No nie dwano dowiedziałem się o nowym tworze Borlanda a mianowicie C++BuliderX, który pozwala (nie jestem pewien) kompilowac za pomocą 4 kompilatorów: 2 dla Windows i po jednym dla Linuxa i Solaris. Ciekawa sprawa z tym. Więc sobie sciaglem wersje Personal no i z wygladu to calkiem calkiem tylko jak np stworzylem okienko w WinAPI i jak sobie skopilowalem to stala sie tak rzecz. Moj program uruchomil sie w konsoli i dopiero z konsoli zostal automatycznie uruchomiony. NO jak dla mnie dziwne. Jak ktos cos wie wiecej o tym nowym tworze niech da znac :D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quad Napisano Lipiec 26, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Lipiec 26, 2018 Polecam grupę, bodajże xbuilder.borland.alt.pl (już całkiem nie pamiętam ... ). Ale coś w tym stylu. I oczywiście www.borland.pl . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts