Enigma Napisano Kwiecień 21, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 21, 2018 Mam pytanie. Piszę program w opengl. Korzystam z pół edycji ( edit ). No i gdy kasuje albo pisze to robi mi to szybko czyli gdy nacisne raz backspace to mi kasuje 5 liter a jak nacisne naprzykład "k" to mi pisze 5 "k". Jak zrobić, żeby było normalnie? Ściągnąłem ze strony przykładowy kod, ale on działa poprawnie. Jak ustawić kolor edita? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Kwiecień 22, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 22, 2018 Jezeli chodzi o pierwsze pytanie to dobrze by bylo jak byś rzucil kawalek kodu, bo nie bardzo wiem w czym tkwi problem. A co do pytania drugiego to zainteresuj sie komunikatem WM_CTLCOLOREDIT ewentualnie WM_ERASEBKGND zaleznie od potrzeby. pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enigma Napisano Kwiecień 22, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 22, 2018 A dokładniej z kolorowaniem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts