Phoenix Napisano Styczeń 12, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 12, 2018 Mam taki problem wczytuje z pliku "slownik" do ListBox'a. Nastepnie aby wyszukac danego slowa pobieram string z EditBox'a. Problem w tym ze wyrazy z pliku sa zakonczone '\n' i jedyny jaki moge znalesc to ostatni wyraz w "slowniku". Wydaj mi sie ze istnieje jakas funkcja ktora moze pominac wczytanie ostatniego znaku z pliku ? Jesli jest to bede wdzieczny za jej podanie, a jezeli nie ma lub istnieje latwiejsze rozwiazanie to bede wdzieczny za podanie. Z gory dzieki Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Complex Napisano Styczeń 12, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano Styczeń 12, 2018 Witaj Z tego co zrozumiałem :P to twój problem to wczytywanie wyrazów z pliku. Napisz w jaki sposób czytasz wyrazy z pliku i wtedy wyjaśnimy co robisz nie tak. Rzuć kawałkiem kodu ;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts