DevStart Blogi Napisano Październik 24, 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano Październik 24, 2015 Jakiś czas temu wydawnictwo Helion udostępniło serwis videopoint, w którym oferuje różnego rodzaju kursy wideo dotyczące programowania, webmasterstwa itp. – ogólnie rzecz biorąc ten sam zakres wiedzy co oferowane przez nich książki. Osobiście byłem sceptyczny co do jakości dostępnych tam szkoleń, dlatego kiedy w moje ręce trafił kurs dotyczący AngularJS, z wielką ciekawością sprawdziłem jak... Czytaj dalej The post AngularJS. Kurs video – recenzja szkolenia na videopoint.pl appeared first on burczu programator. Wyświetl pełny artykuł Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Softi1 Napisano Luty 22, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 22, 2016 Osobiście wolę książki ale jest to jakieś rozwiązanie. Chyba jestem starej daty ;-) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Softi1 Napisano Luty 22, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 22, 2016 Osobiście wolę książki ale jest to jakieś rozwiązanie. Chyba jestem starej daty ;-) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts