Radosław.Zajączkowski Napisano Kwiecień 7, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 7, 2017 Witam , niedawno zacząłem tworzyć stronę internetową która ma działać na zasadzie E-dziennika . Mam problem polegający na tym , że nie próbowałem podłączyć listę wybieraną do bazy danych żeby nauczyciel po zalogowaniu się wybrał czy jest wychowawcą (opcja tak/nie) niestety w bazie danych dane nie zmieniają się . Oto co udało mi się zrobić . Prosiłbym o pomoc . <?php session_start(); require_once "connect.php"; $polaczenie = @new mysqli($host,$db_user,$db_password,$db_name); if($polaczenie->connect_error!=0) { echo"error:".$polaczenie->connect_error; } if(isset ($_GET['wychowawca'])) { $odp=$_GET['wychowawca']; $ins=mysql_query("INSERT INTO 'nauczyciele'(wychowawca) values ('$odp')"); if($ins) { echo "<br>".$opd."wsadzono"; } } ?> Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts