SapeR188 Napisano Luty 29, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 29, 2016 Witam to chyba jest nieodpowiednia kategoria ale nie było takiej do mojego problemu. Mam problem z opengl na moim PC otóż.,, niedziala" jak np.chciałem sobie zagrać w grę Minecraft no ale wyświetliło mi się okienko BAD VIDEO CARD DRIVERS. I ten problem jest nietylko z tą grą ale z wszystkimi które są na grafikę OpenGL... Miałem to od samego początku na PC bo pc dostałem od kolegi. Aktulizowalem wszystko co w nim można,Aktulizowalem sterowniki. i dalej NIEDZIALA :(. Ja niewiem co ja mogę jeszcze zrobić.... Potrzebuje pomocy. Ten system operacyjny był wgrywany z oryginalnego płyty. PC: -Windows 7 Home Premium 32bit -Karta graficzna NVIDIA GeForce 7300 LE -Procesor Intel Celeron(R) CPU Inside (niewiem jaki model) 450 @2.20GHz 2.19GHz -pamięć RAM 4GB dostępne 3GB -model systemu imedia S1800 -Producent PCta Packard Bell Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts