Plolek Napisano Luty 17, 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano Luty 17, 2014 Hej, próbuję napisać program na androida z wykorzystaniem bt. Dałem przycisk i w onclick ustawiłem funkcję która ma się wykonać po kliknięciu w niego.Napisałem w tej funkcji: BluetoothAdapter btAdapter = BluetoothAdapter.getDefaultAdapter(); btAdapter.enable(); ale po kliknięciu w przycisk zamiast włączyć moduł bluetooth w telefonie aplikacja się wykrzacza. Posiadam telefon z Androidem 4.4.2(slimKAT) projekt mam ustawiony jako min. SDK: API 7 Android 2.1 Target i compile witht to API 19 4.4.2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aju_cor Napisano Grudzień 21, 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano Grudzień 21, 2014 Witam! Aby obsługiwać moduł BT, należy m.innymi dodac do manifestu: od tego momentu możesz pisać obsługe bt :) Powodzenia Aju Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts