rivetgroup Napisano Listopad 29, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano Listopad 29, 2016 Jeśli interesuje Cię: Realizacja nowatorskich projektów dla ciekawych klientów w Polsce i za granicą Wyjątkowa atmosfera pracy w zgranym i dobrze zorganizowanym zespole Indywidualna ścieżka rozwoju kompetencji pod okiem mentora Szkolenia wewnętrzne oraz zewnętrzne, certyfikacja, udział w konferencjach Samodzielność przy wykonywaniu zadań Zapraszamy do aplikowania na stanowisko Front-End Developer Żeby dobrze pełnić tę funkcję powinnaś/powinieneś: Posiadać minimum 2 lata doświadczenia, Bardzo dobrze znać JavaScript, jQuery, HTML5, CSS3, Dobrze znać SASS (lub LESS), AngularJS, technik RWD, Twitter Bootstrap, PHP, Znać systemu kontroli wersji GIT. Miło jeśli dodatkowo: Znasz ASP.NET i język C#, Znasz podstawy języka Java, Posiadasz wiedzę o metodyce Scrum Zgłoszenia prosimy kierować bezpośrednio przez stronę https://wintime.pl/app#!JobOfferDetails/?offerId=1481 Jednocześnie prosimy o zawarcie w swoim CV poniższej klauzuli, co pozwoli nam uruchomić proces rekrutacyjny. „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę rivet group spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa z siedzibą w Warszawie (adres: ul. Rybnicka 48, 02-432 Warszawa), w celu prowadzenia procesów rekrutacyjnych z udziałem potencjalnych pracodawców (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.). Ponadto zgadzam się na przekazanie moich danych osobowych – w powyższych celach - innym podmiotom powiązanym lub współpracującym z rivet group oraz potencjalnym pracodawcom. Mam świadomość, iż przysługuje mi prawo dostępu do moich danych osobowych oraz ich poprawiania i że podanie powyższych danych osobowych jest dobrowolne.” Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts