diabel Napisano Kwiecień 22, 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 22, 2008 Polecam hteditor do edycji plikow elf, dosc ciekawe multi tool warto sprawdzic z ciekawosci :) http://hte.sourceforge.net/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
10tysPelikanow Napisano Kwiecień 23, 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 23, 2008 Wygląda ciekawie ;> Chociaż ja tam jestem jakiś nie-true-linuxowy.. wole X'owe appsy od konsolowych (chociaż konsole też lubie) Ze strony... Submitted by Seppel on 3rd of Septembre, 2007. Now with SSE5 opcodes :) Que ? SSE5 ?:DDD Podoba mi się! Mieli obsługę SSE5 zanim intel wydał procki z SSE4 ;DDD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deus Napisano Kwiecień 24, 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano Kwiecień 24, 2008 Cóż, HT 2.0 to całkiem przyjamna zabawka, w każdym razie Biew raczej się z tym równać nie może. Hiew to nieco insza inszość ale generalnie również wypada blado. Niestety HTE ma troche bugów związanych z trybem edycji, w odpowiedniej sytuacji potrafi polecieć nieobsłużony AV i tyle z pracy. Analiza sprawdza sie całkiem nieźle, sporą zaletą mimo wszystko jest wbudowany assembler - zdecydowanie bardziej naturalny niż we wspomnianym sofcie 'konkurencji'. Do tego przeszukiwanie przeanalizowanego kodu na regex'ach, czasami całkiem przydatne. Gdyby nie te bugi to mógłbym z czystym sumieniem HT polecić. No dobra, jeszcze jedno - nie doszukałem się opcji szukania wstecz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts