ZYWIEC Napisano Maj 2, 2015 Zgłoś Napisano Maj 2, 2015 Witam, czy byłby ktoś zainteresowany napisaniem funkcjonalności do programu. Program pisałem sam, jest zrobione GUI ze scenami, baza, połączenie z bazą danych, oraz logowanie z uprawnieniami, a także pierwsza funkcjonalność, jaką jest moduł osoby (dodawanie, edytowanie, usuwanie użytkowników). Niestety samemu idzie mi to zbyt wolno a goni mnie termin. Korzystałem z tych narzędziJavaFX v2.2, MySQL, Java 8, JPA API PROVIDER - Hibernate.Funkcjonalności jakie mi brakują:1.1.1. Moduł osoby: historia logowania.1.1.2. Moduł operacji na zadaniach: dodawanie zadania, dodawanie notatek do zadania, zmiana osoby odpowiedzialnej za zadanie, dodawanie i usuwanie osób realizujących zadanie, zatwierdzanie realizacji zadań, przeglądanie wszystkich zadań i zadań, w których się jest.1.1.3. Moduł informacji o konkretnym zadaniu: lista notatek, historia osób odpowiedzialnych i realizujących dane zadanie.1.1.4. Moduł projekty: dodawanie projektu i dezaktywacja projektu.1.1.5. Moduł przeglądania list: zadania i notatki.1.1.6. Moduł raportów: generowanie raportów.Czy chciałby się ktoś podjąć tego zadania? Jeśli tak, to proszę o podanie ceny jaka by satysfakcjonowała, oraz w jakim czasie można to wykonać.Kontakt: e-mail: zywiec136@gmail.comZ góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj
Recommended Posts