Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam, czy byłby ktoś zainteresowany napisaniem funkcjonalności do programu. Program pisałem sam, jest zrobione GUI ze scenami, baza, połączenie z bazą danych, oraz logowanie z uprawnieniami, a także pierwsza funkcjonalność, jaką jest moduł osoby (dodawanie, edytowanie, usuwanie użytkowników). Niestety samemu idzie mi to zbyt wolno a goni mnie termin. Korzystałem z tych narzędzi

JavaFX v2.2, MySQL, Java 8, JPA API PROVIDER - Hibernate.

Funkcjonalności jakie mi brakują:

1.1.1. Moduł osoby: historia logowania.

1.1.2. Moduł operacji na zadaniach: dodawanie zadania, dodawanie notatek do zadania, zmiana osoby odpowiedzialnej za zadanie, dodawanie i usuwanie osób realizujących zadanie, zatwierdzanie realizacji zadań, przeglądanie wszystkich zadań i zadań, w których się jest.

1.1.3. Moduł informacji o konkretnym zadaniu: lista notatek, historia osób odpowiedzialnych i realizujących dane zadanie.

1.1.4. Moduł projekty: dodawanie projektu i dezaktywacja projektu.

1.1.5. Moduł przeglądania list: zadania i notatki.

1.1.6. Moduł raportów: generowanie raportów.

Czy chciałby się ktoś podjąć tego zadania? Jeśli tak, to proszę o podanie ceny jaka by satysfakcjonowała, oraz w jakim czasie można to wykonać.

Kontakt: e-mail: zywiec136@gmail.com

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.