Patrick Napisano Sierpień 4, 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano Sierpień 4, 2023 Witajcie jeśli umieściłem post w nieodpowiednim wątku i proszę o wybaczenie oraz przeniesienie tematu. Sprawa wygląda następująco, chodzi o skrypt (nie wiem w jakim języku programowania) na mojej stronie, który wyszukuje po wpisaniu danych: miejscowość, ulica, adres i numer lokalu. Po wpisaniu danych skrypt w ukryciu wchodzi na stronę sprawdzania dostępnych usług (to już nie moja strona) i wyszukuje po danych wpisanych z mojej strony potem jest zwrot danych na moją stronę i w moim stylu strony. Moje pytania do Was: Czy istnieje taka możliwość bez kodu reCAPTCHA na stronie pobierające dane oraz z kodem reCAPTCHA Czy jestem takie coś sam w stanie zrobić? (może jest jakieś narzędzie, poradniki) Czy webwav*cms jest w stanie obsłużyć taki skrypt jeśli nie myślę nad wordpre*s'em Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts