wertos Posted April 12, 2021 Report Share Posted April 12, 2021 Witam, właśnie przenoszę swój stary sklep e-commerce (głównie allegro) z jdg (ryczałt) na spółkę z o.o., księgowa powiedziała mi, że potrzebuje teraz wykonywać ewidencje magazynową towarów spółki, czy coś takiego i że potrzebuje do tego jakiegoś programu. Pierwszy raz się z tym spotkałem i nie wiem od czego zacząć, polecicie jakiś program/aplikacje do prowadzenia magazynu spółki, lub źródło wiedzy o tym zagadnieniu z którego mógłbym skorzystać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dkdk Posted September 21, 2021 Report Share Posted September 21, 2021 Od siebie polecam kontakt z firmą, która dostarczy Ci oprogramowanie ecommerce, do prowadzenia takiego biznesu. Jest to na przykląd firma IT center, obecnie w ofercie mają kompleksowe oprogramowanie do prowadzenia sprzedaży internetowej. Można zamówic u nich oprogramowanie gotowe. Ale równiez program dedykowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts